Alla inlägg under augusti 2008

Av Outi Huuskonen - 28 augusti 2008 12:08



23.8 vi hade Rasmästerskapstävlingar i agility i Mikkeli. Bella deltog i Klass 1 och Jonni i Klass 3. JAG  ledde också Jonni !!! Bella fick  5 fel och 19.64 övertid och vår resultat var 24.46 och placering 8./12  och i Mästerskapet för Klass 1 hundar vi var fjärde (den sista). Bella tävlade en annan klass också men var diskad där.  Jonni och jag gjorde bara en fel i bommen och gick under idealtiden ! Vår placering var 8./29 och vi var tredje i Mästerskapet (8 hundar deltog). Jag var jättenöjd att jag kunde leda Jonni så bra. Det är redan 6 månader när jag har ledd honom den sista gången. Men jag klarade mig bra ! :-)  Jonni gjorde sig bra i banan. Tulikäpälän Pikku Liekki och Milla Saari vann, Päivi Männistö och Piru blev den andra och vi var den tredje. Päivi och Leila, Sari Valtonen och Vega och Stiina Pasanen och Topi blev diskad. Vad hände till dom andra västgötar det vet jag inte. Där var tex.  Milla med hennes lite över 11-åring Nuusku men jag minns inte vad dom fick som resultat. Där var 3 äldre hundar som tävlade. Nuusku är över 11 år och Jonni och Leila är över 8 och dom alla är bra hundar ! Västgötar  rules !

Av Outi Huuskonen - 22 augusti 2008 20:24


Idag Jonni var ögonlyst - han har varit ögonlyst nu 6 gånger. Den här är hans sista ögonlysning. Ingen mer. Jonni är nu väl över 8 år så nu han borde vara sjuk om han blir sjuk - eller så hoppas jag. Jonnis resultat: ua !!! Som 5 gånger före detta. Det här resultat var bättre än Jonnis S AgChampionnat. Det är ju mycket bättre att hunden är frisk än om han har många titlar. Vad gör man med titlar om hunden är inte frisk ??? För mig hunden kommer först. Nu är jag jätteglad att min bästa vän är frisk med sina ögon !!!  :-)

Ha en jättebra veckoslutet ! För mig det är bra ! Min bästa vän är OK. Hurra !


Av Outi Huuskonen - 8 augusti 2008 11:19

Jonni_ja_Niina23072008.jpg picture by jonniponni


13.7.  Boden,   S AgCH !!

15.6.   i FM-tävlingar Jonni och Niina gick till Finalen !!!



1. & 3.8.  Kuopio, Sawo Show, INT.  2 x  BIM och BIM-vet !!!



7.6.  Pieksämäki. BIR och BIR-vet.

(Jonni var BIR-vet i Joensuu 17.5 också !!)


Så mycket har hänt i år. Många fråmgångar både i agility och i utställningringen. NU vi har tid för OSS. Jonni kanske tävlar lite i agility men inte mycket. Nu han kan vila och träna för nästa års tävlingar. Vår "mål"  är att gå till FM igen (i 2009 FM tävligar hålls i Tornio) och kanske gå till några utställningar också. Vi har inga utställnigar kvar för denna året. Jonni kan vara i lugn och ro och njuta av hans liv !! Hän är väl värd av det !


Ovido - Quiz & Flashcards